charkbricka-3Fredag, ett glas champagne och en god charkbricka, det är oslagbart! Fredagar generellt är ”heliga” för mig, jag är oftast väldigt trött efter veckan som gått och i möjligaste mån försöker jag inte att boka upp något på fredagskvällarna, just för att jag är så trött och för att jag uppskattar mest att krypa upp i soffan med något gott att äta och dricka, gärna någon bra film som rullar också. I fredags kom jag hem ganska sent från jobbet men jag hade varit så ”smart” så jag hade planerat för fredagen redan när jag var och handlade på torsdagen, så det var bara att åka hem, ta fram alla ostar, hälla upp champagnen och lägga upp alla godsaker för att sedan njuta av det goda hela kvällen lång. Jag njöt för fullt och precis vad jag behövde just nu.
Det här är det ju svårt att säga nej till…

charkbricka-1

charkbricka-2

charkbricka-5

charkbricka

Ikväll får vi njuta av att det är onsdagkväll, Lillördag, igår kväll var jag på Tullhuset och sedan ut och åt med mina skatter <3. Ikväll blir det butiksinvigning hos K.Lundqvist…

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Fredagens charkbricka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *