img_5656

Det börjar bli kyligare ute och hudens känns torr, det är dags att börja vinterboosta huden lite grann. Om ni kommer ihåg så skrev jag om en produkt som heter Skincode i våras som jag hade provat, dessa produkter har jag fortsätt att använda och dom är väldigt sköna och behagliga för huden, för att inte säga deras ampuller som är helt magiska för huden! Det är många som skriver till mig och frågar vilka produkter jag använder och det är just dom från Skincode jag använder, allt från rengöring till serum, ögonkräm, dagkräm, nattkräm .. ja hela serien faktiskt :-). Anledningen till att jag passar på att tipsa Er om det här igen är för att apotea har 20% rabatt på hela sortimentet fram till den 12 oktober, så då kan ni passa på art fylla på i badrumsskåpet. Dom räcker dessutom väldigt länge!

img_5657

Knappa in Er Här så kommer ni direkt till produkterna 🙂

Ha en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *