Nästa box redan här…

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Nu är nästa Testagram här och glad är jag för det! Förra månadens box kom ju som jag skrev lite sent pga ändring av telefonnummer så bara några dagar efteråt kom månadens box, det är ju så roligt att få paket :-). Oftast hämtar jag mina paket efter jobbet på dagarna, ni vet den där tiden på dagen när man oftast är lite trött och sugen på något sött, det brukar ju vara sötsakerna som provas först i dom här boxarna, det var likadant den här gången, trött, hungrig, sliter upp boxen för att se vad jag kunde stoppa i munnen, där står jag som en liten fågelholk och skrattar för mig själv, det fanns inget ätbart den här gången! Men däremot mycket annat nyttigt! YES Platinum original för mig finns inget bättre diskmedel än YES. Gilette Venus rakhyvel i reseförpackning, fantastiskt! Lenor Gold Orchid, ett sköljmedel som håller doften längre, luktar fantastiskt gott! Always liners en ny tunn säker binda. Rosa Bandet, en fantastisk gåva i den här boxen som har sådan stor betydelse! Ni kan läsa om hela innehållet HÄR

testagram

testagram-1

testagram-3

testagram-2

testagram-4

Har ni börjat fundera på julklappar så kan det här vara en bra present.. eller hur?!

Njut av söndagskvällen raringar!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »