Indoor market och Tapas i Murcia

0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Då har vi anlänt till Murcia, den största staden längs kusten och checkar in på ett fantastiskt hotell mitt på dom stora gatorna. Dagen skall tillbringas på en inomhus marknad, Verónicas och sen en Tapas turné!

Och vilken dag vi fick! Denna dag, en av dom bästa på resan.  Dels för att få uppleva staden som sådan, gå och strosa runt och njuta av solen, pulsen, maten, vinet, ja det var helt fantastiskt.

Vi lämnade hotellet och gav oss av mot den berömda inomhusmarknaden, där handlar befolkningen själva sina kryddor, grönsaker, kött, fisk och godsaker

img_6125

img_6122

img_6123

img_6124

 Sen var det dags för en välförtjänt lunch och den skulle bestå av Tapas, helt enkelt en Tapas provning där vi gick runt på olika ställen och åt.  Vi hamnade till slut på ett mysigt litet torg där det var helt fullt, fanns inte en plats ledig men restaurangen dukade upp ett extra bord ute på torget och hoppades på att polisen inte skulle komma, dom får nämligen böter om dom ställer upp extra bord utanför men vi blev sittandes där i flera timmar och ingen polis kom som tur var. Solen sken från en klarblå himmel och allt var bara så bra! Där njöt vi för fullt av Tapas, vin och Sangria 🙂

img_6090

img_6097

img_6091

img_6092

Och här sitter vi som fyra stycken panelhönor 🙂

img_6093

img_6094

img_6095

img_6096

img_5978

Den här dagen önskade man aldrig skulle ta slut och inte trodde vi att vi skulle få smaka på sån god mat något mer, men så fel vi hade! Redan kvällens middag bevisade det… Mer om den middagen i ett annat inlägg 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »