Att få njuta av sol och natur

0 0
Read Time:48 Second

Förutom att jag sitter på Rhodos och njuter av sol och bad så var ju även Gotland en Ö som levererade sol, dock inte bad men en fantastisk natur. Jag känner att jag har mycket mer att utforska när det gäller Gotland och hoppas jag får möjlighet att åka runt mer på denna vackra Ö. Den här gången var vi mest uppe på den Norra delen av Ön, Fårö, Furillen, Slite och även ett besök vid Blå Lagunen. Vi var även högst upp på den norra delen, till Fyren. Eftersom jag inte har datorn med mig och gör några större inlägg härifrån Rhodos så tänkte jag visa några härliga bilder som jag tog på Gotland som jag har gjorde iordning innan jag åkte iväg… Njut av naturen och om ni har möjlighet, se till att någongång komma till Gotland om ni aldrig har varit där 🙂

gotland-7

gotland-8

gotland-6

gotland-5

gotland-11

gotland-10

gotland-12

gotland-4

Gotland-3

Gotland-1

gotland-2

Gotland

Fortsätt njut utav sommaren, snart sitter vi där och det är mörkt, regnigt och kallt ute 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »