0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Igår var det Nobelmiddag och gästlistan till den middagen är kunglig och fin och det visade sig att min inbjudan hade kommit bort i posten 🙂 men jag är lika glad för det för jag fick istället avnjuta en alldeles underbar, utmärkt, välsmakad och alldeles fantastisk middag på Público, faktiskt en av dom bästa restaurangerna i Stockholm om ni frågar mig! Público ligger i gamla F12s lokaler om ni har varit där tidigare och ägs naturligtvis av två av dom två främsta bästa kockarna i Sverige, Melker Andersson och Danyel Couet.

Numera en förstaklassig restaurang med en internationell dynamisk atmosfär, man bara drunknar i stämningen när man kommer in. Det mesta på menyn är hämtat från Mexico och där har dom lyckats fånga alla smaker. Man ska inte svära i kyrkan, jag är inte kristen men det är halleluja så gott! Förutom maten så är alltid servicen på topp, igår var det dessutom så passande att dom för oss trevligaste tjejerna på Público jobbade, och som vi tidigare också blivit serverade av Anna och Lila. Proffsigt bemötande och ger alltid det lilla extra. Här sitter man och njuter av både mat, dryck, atmosfär, inredning och småpratar inpå småtimmarna, eller tills man är för mätt för att göra någonting annat :-). Har ni svårt att komma på vad ni ska önska er i julklapp så önska er ett presentkort på Público så kommer ni få en härlig upplevelse i gastronomins värld!

Bjuder på kvällen i bilder…

publico-2

publico-1

publico

publico-3

publico-4

publico-5Det här är bara för bildens skull, skulle aldrig i mitt liv stoppa ett ostron i munnen 🙂

publico-6

publico-7

publico-8

publico-9

publico-10

publico-11

publico-12

publico-13

Här formligen slickar man av tallrikarna (förutom musslorna då .. haha!)

Den här gången tror jag vi dessutom provade alla desserter på menyn, vad vore en middag utan dessert?!

Men glöm inte bort att boka bord, flera veckor i förväg…

Nu får ni fira 3:e advent och njuta av söndagkvällen, det ska jag göra 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Nobelmiddag med extra allt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »