Att åka gondoler i Italien i Las Vegas är verklighet. När man kliver in i The Venetian andas det lyx, det andas Italien, det andas god mat och skönhet. På The Venetian möter man romantiken!
På The Strip i Las Vegas finner ni Italien i ett av hotellen och inte vilket hotell som helst. Utan ett av dom lyxigaste hotellen i Las Vegas.
Förutom att bara gå omkring och njuta av atmosfären kan man sätta sig i en gondol och glida fram längs Venetian med en skönsjungande gondoliär. Man kan dessutom välja om man vill åka gondol inomhus eller utomhus, själv valde jag att åka inomhus…

Las Vegas är verkligen ett fantasi land, i vilket annat land kan man få uppleva detta? Det ena hotellet och casinot efter varandra ger den mest häpnadsväckande upplevelsen efter varandra.

Så hädanefter behöver ni inte åka till södra europa för att besöka Italien, ni kan åka till Las Vegas! Där sätter ni er i en gondol och glider fram på Venedigs kanaler.

Ska försöka återge atmosfären…


Som ni ser så får man känslan av att man är utomhus

Så här ser det ut om man vill åka gondol uthomhus

Något annat som jag gjorde, hur jag vågade när jag tittar på det i efterhand vet jag inte.  Men det var alldeles min egen idé. Att åka zipline! Sagt och gjort…
Jag knallade långt och länge för att komma till ett hotell som heter Rio, där, på taket, på 52:a våningen, finns en zipline.
Och i den klev jag frivilligt in och satte mig.
Jag har nog aldrig varit så rädd nångång.
Höjdrädd är jag också!

I en enkel stol placerades jag och fick ett bälte på mig, runt midjan, jag kunde alltså tippa mig raklång framåt!
Jag blev livrädd!!
Frågade om jag inte skulle ha något bälte över bröstet, då skrattade dom bara. Och smack, så var jag på väg, från 52:a våningen, på väg över till andra sidan för att sen baklänges åka tillbaka.
Jag visste inte hur snabbt dom skulle få tillbaka mig in i buren man startade ifrån! Men nu är det gjort också 🙂

Jag hoppas att jag snart får möjlighet att besöka detta underbara land igen!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Dags att beställa lite fina smycken till jul och nyår från IOAKU”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *