Nyårsafton!
Ytterligare ett år är till ända och ett nytt väntar, tänk så många år vi har fått upplevt i våra liv egentligen, det ena året oftast inte likt det andra. Den här nyårsafton valde jag hemmets lugna vrå, ett mycket bra val. Hade redan tidigare bestämt att jag skulle köpa hem en 3-rättersmeny från Urban Deli, som blev jättelyckad! Efter en dag på Sturebadet var jag lagomt trött och mosig så då var det skönt att ha en meny att tillreda efter bra råvaror och recept. Hade förberett dukningen innan vi åkte iväg så väl hemma igen var det i stort sett bara att piffa till sig och kyla champagnen…

nyarsafton

nyarsafton-3

nyarsafton-1

nyarsafton-2

nyarsafton-4

nyarsafton-5

nyarsafton-6

nyarsafton-7

nyarsafton-8

nyarsafton-9En kaffekarlsson med lite krossad polkagris ovanpå… mums!!

Till slut var klockan slagen och det var dags att skåla in det nya året…

dsc_2994

nyarsafton-10

Nu har vi ett nytt år, en ny almanacka som ska fyllas med förhoppningsvis härliga minnen att ta med sig under 2017. En hel del från 2016 som stannar kvar under det året, som inte får följa med in i 2017, men även saker som jag tar med mig och bygger vidare på.. Det är väl tänkt att även detta år skall fyllas med liv :-).

Hoppas ni hade en fin nyårsafton!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

8 tankar om “Nyårsafton i hemmets lugna vrå”

    1. Tack! Den är köpt för över 1 år sedan men den är köpt hos Butiken GEIST, det är en Ida Sjöstedt.
      Kram
      Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *