Sköna hem är just mitt hem

0 0
Read Time:43 Second

Dom flesta av oss känner nog att vårat hem är just det bästa, vårt egna sköna hem! Jag trivs för det mesta väldigt bra i mitt hem, har dock varit lite stökigt den sista tiden med stambytet i badrummet och snart är det dags för köket :-(. Men här emellan har jag hunnit få till det i badrummet och även hunnit tapetsera i vardagsrummet. Är inte riktigt klart än, har inte hunnit få upp några tavlor på väggarna, men det är medvetet för jag vet inte riktigt vad jag vill ha på väggarna. Men om ni vill kan ni få se hur det ser ut i mitt vardagsrum i dagsläget 🙂

skona-hem-4

skona-hem-7

skona-hem-5

skona-hem-3

skona-hem-2

skona-hem-1

skona-hem

Men som sagt, än är det inte riktigt klart, letar även efter en fåtölj då jag vill ”kasta” ut puffen. Sen återstår att se vad som kommer upp på väggarna 🙂

Önskar er en fin kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Sköna hem är just mitt hem

 1. Jättevackert vardagsrum!
  Förstår vad du menar, vi lever ju emellanåt i renoveringskaos här hemma;-)
  Men just nu är det lugnt och vi har en välstädat hus, då vi körde storstädning på nyårasdagen 🙂
  Kram Anna

  1. Skulle också behöva göra en riktig storstädning men det känns som att den får bli efter stambytet i köket 🙂
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »