Min knivsamling med knivar från Global fortsätter den här månaden. Som jag skrev om i ett tidigare inlägg så har jag bestämt mig för att byta ut mina knivar här hemma och har då valt Global, jag har fått ihop tre stycken hittills och jag måste säga att jag är väldigt nöjd. Den här gången hittade jag ett kampanjpris hos Ellos där det var en kockkniv, 20 cm, och med fick man då en MinoSharp våtslip, har aldrig testat en sån knivslip, men det blir säkert bra :-).
Så har ni tankar på att köpa nya knivar så är Global en mycket bra kniv…

ellos

ellos 1

Nästa månads knivinköp blir nog en filékniv 🙂

Men ni tror väl inte att jag bara köpte in kniv när jag var in och handlade… haha… nej jag köpte faktiskt en ny lampa till mitt nyrenoverade badrum också, den ligger dock kvar i kartongen i väntan på elektrikern som förhoppningsvis kommer här i veckan, men så här ser den ut iallafall, tror den kommer bli riktigt bra i badrummet!

ellos 2Lampan kommer från Markslöjd

Nog om min shopping, nu ska jag försöka ladda om efter allt jobb på Formex och bege mig ner på stan för att äta en god middag 🙂

Önskar Er en fin kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

2 tankar om “Den vassaste kniven i lådan

 1. Hej,
  Jag bor och är uppvuxen i byn Östnor i Mora där vi tillverkar Moraknivar och vet hur viktigt det är med bra och vassa knivar. En av de bästa knivarna jag ägt i hela mitt liv köpte jag dock när vi bodde i Japan och det var en keramik kniv med vitt blad. Jag sylvass och lätt. Den hanterade man med respekt minsann!

  Ha en fin dag!

  Kram, Anneli i Mora, Dalarna

  1. Det förstår jag :-). Men man förstår inte vilken skillnad det är innan man har provat …
   Kram
   Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *