Att måla om ett rum kan göra stor skillnad! Jag målar eller tapetserar om ganska ofta, nu senast målade jag (målaren…) i hallen, men snart är det nog dags i köket igen. Som ni säkert vet så jobbar jag numera med målarfärg, Palett & Co, och häromveckan såg jag att ”Att vara någons fru” hade testat färgen för en av mina kunders räkning, Agnes Amelia och det blev så himla snyggt, en otrolig skillnad. Har lånat bilderna från ”att vara någons fru” blogg för att ni ska få se…

Palett & Co

Palett & Co 2

Palett & Co 1

Visst blev det snyggt?

Är ni sugen på att måla om och vill ha en bra kvalitéts färg till ett fantastiskt pris så finns det att köpa hos Agnes Amelia

Bara ett litet tips så här på lördagseftermiddagen 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *