0 0
Read Time:27 Second

Godmorgon!

Visst är det härlig med alla väldoftande ljus och doftpinnar? Jag har mina favoriter som jag brukar använda men ibland måste man prova på något nytt också, för att ändra lite på dofterna här hemma :-). Förra veckan beställde jag hem doftpinnar från Live Home och valde då några stycken från Klinta. Jag valde dofterna nytvättat och apelsinblomma & lavender, doftade väldigt gott, men för mig lite för mycket då jag är lite känslig för starka dofter. Men dom  spred verkligen en doft snabbt i hela rummet.

livehome 1

livehome (2)

Det är underbart med dofter…

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Ibland doftar det mycket

  1. Hejsan Helen!
    Roligt att du gillar våra doftpinnar! Ett tips, om du tycker de är lite för starka, är att använda färre pinnar. Och så vill jag tipsa om att det är jättesnyggt att sätta på den svarta ”korken” – det blir liksom som ett litet halsband.
    Hoppas det hjälper och att du väljer Klinta igen! 🙂
    Mvh Lisa på Klinta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »