0 0
Read Time:51 Second

Helsingfors tur och retur. Nu händer det grejer! Efter Formex mässan har många fått upp ögonen för Palett & Co som jag jobbar med, jätteroligt! Vilket också leder till mycket jobb så här i veckan for jag över till Helsingfors för att träffa en kund. Vägen dit, via Arlanda är ju lika trevligt som ett kundbesök :-). Älskar att gå på Tax Free och botanisera (och handla)… Lite nytt till necessären blev det! Väl framme i Helsingfors bodde jag på det nya Clarion hotellet vid Västra Hamnen, Clarion Hotel Helsinki. Så himla fint hotell, ska ni till Helsingfors kan jag rekommendera detta hotell. Marcus Samuelsson har en rooftop bar och en restaurang på hotellet och sen finns det en varm härlig pool ute på taket också.. hur härligt som helst. Kan inte låta bli att visa er…

Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel helsinki

Sen var det det här med Tax Free shoppingen då…

Tax Free

Tax Free

Missonis nya parfym för våren luktar fantastiskt .. mmm! Och sen dom här nagellacken från L’oréal sitter kanonbra! Bara ett litet tips 🙂

Sköt om Er!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »