0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Det finns för och nackdelar med det mesta här i livet. Det jag saknar mest att ha nära mig är mina föräldrar och barn, precis som för många andra. OM man ska se någon fördel med det liv jag lever så är det att jag sköter mig själv och bestämmer själv över saker och ting. Bla det här med middagar. Eftersom jag är borta väldigt mycket så kan jag äta vad jag vill och när jag vill, behöver inte ha dåligt samvete för att jag inte är hemma i rätt tid, att jag inte hunnit handla hem mat eller vad det nu kan vara. Just nu så är dessutom mitt kök i kaos eftersom det pågår stambyte, vilket att det gör det svårare att laga mat, så köper jag inte med mig någon sallad eller sushi hem går jag gärna ut och äter, och precis så blev det i söndags. Då blev det middag på nyöppnade restaurang Matilde i Sundbyberg. En restaurang med italiensk touch. En spontan middag som skulle gå snabbt efter att jag jobbat hela dagen men som slutade i en 3-rättersmiddag med vin för det var så fantastiskt trevligt. Härlig miljö, trevlig personal och underbart god mat. Så som sagt det finns fördelar och nackdelar med mycket här i livet.

restaurang Matilde (2)

restaurang matilde 1

restaurang matilde 5

restaurang matilde 4

restaurang matilde 3

restaurang matilde 2

restaurang matilde 7

restaurang matilde 9

restaurang matilde 10

Idag är det lördag men ikväll blir det inte någon sån här härlig middag, idag har jag jobbat och när jag kom hem hållit på och pysslat lite, nu ska jag snart krypa upp i soffan och mysa med mig själv .-) imorgon ska jag ut på lite nya äventyr….

Hoppas ni haft en fin dag!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »