0 0
Read Time:48 Second

Gokväll raringar!

Förlåt för att jag tittar in lite sent ikväll men mina timmar har inte räckt till idag, trots att jag har varit ledig, var som jag skrev tidigare iväg på både en lunch och en middag tidigare idag sen ut till Lidingö och köpte mig några nya blomkrukor hos indreda.com, bara älskar dom, blev SÅ himla fint! Väl hemma så var det ingredienserna till tre sorters kakor som plockades fram, min mor och far kommer ner här i veckan för vi ska riva och göra om lite i hallen och sen har jag köpt 11 meter gardintyg som jag tänkte sätta i händerna på mamma så då kommer det att gå åt lite fikabröd 🙂

Men anledningen att jag tittade in här ikväll är för att visa hur fint det blev med dom nya krukorna från Garden glory

DSCF4305

inreda.com 1

inreda.com 2

Visst är dom snygga? 🙂

Nej nu måste jag fortsätta här hemma innan det är dags att lägga huvudet på kudden..

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Älskar mina nya lejon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »