Alla hjärtans dag alla dagar

0 0
Read Time:49 Second

alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag! En dag fylld med hjärtan och kärlek, egentligen som dagarna ska vara 365 dagar på året. Tycker inte ni att man ska visa kärlek och vänskap alla dagar? Det är klart man gör det om man har någon eller några att ta hand om :-). Men så blir det ju lite extra när den där dagen kommer ändå.. Alla hjärtans dag! Man kanske äter något gott, köper en lite blomma eller någon present, dricker ett glas eller två av olika slag. Här hemma åt vi gott, faktiskt en 3- rätters utan att skämmas :-). Vansinnigt gott blev det dessutom :-). Men det höll på att bli köpmat istället, precis när jag skulle börja laga mat så gick strömmen, ja hantverkarna säger jag bara :-). Men det ordnade upp sig och blev som sagt väldigt gott och trevligt…

alla hjärtans dag

alla hjärtans dag

alla hjärtans dag

pilgrimsmusslor med hasselnötter

alla hjärtans dag

alla hjärtans dag

alla hjärtans dag

Å nu är det snart fredag och full fart mot helgen, en helg som kommer att gå i njuta och ha det bra tecknet…

Ses imorgon igen!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »