Då var det fredag igen! Förra fredagen var det från Göteborg som dagens outfit postades och idag är det från Malmö. Har varit här nere några dagar och jobbat men sitter nu på flygplatsen för att ta mig hem till Arlanda och Stockholm. Borta bra men hemma bäst. Ska som vanligt bli skönt med helg, jobbar imorgon och på söndag ska vi prova brunchen på The Winery Hotel.  Har hunnit med en hel del under den här veckan, varit i Västerås på kundbesök och snodde åt mig lunchsällskap av mina älskade söner, tränat med min PT och sen då varit i Malmö och jobbat. Igår tog jag med mig en kollega här nere, supergullig och duktig tjej, och gick ut och åt, eller närmare bestämt så åt vi på mitt hotell, på  en av Magnus Samuelssons restauranger,  Eatery Social Taqueria, med influenser från Mexico, USA och Malmö, supergott och mysigt ställe.
Men nu som sagt ska jag snart få boarda och ta mig hemåt men innan jag gör det tänkte jag visa er hela veckans dagens outfit..

Here it is!

dagens outfit 2Kavaj ZARA Blus Baum und Pferdgarten Rock´n Romance skinntights By Malene Birger boots CC Skor väska Gucci

dagens outfit 1Topp Lindex skinnjacka Primeboots byxor MQ skor Nike Air Max Thea

dagens outfitBlus Ralph Lauren Denim & Supply kofta Lindex jeans Rag & Bone sneakers a Pair Butiken GEIST

Caroline Svedbomdagens outfit 5Topp ZARA kavaj Hunkdory Tullhuset jeans Rag & Bone Boots Novita Scorett örhängen Caroline Svedbom bälte Louis Vuitton

dagens outfit 3

dagens outfit 1Jacka Only polo Lindex byxor MosMosh Tullhuset väska Louis Vuitton

dagens outfitTopp  och kjol  från Veronica Virta  smycken Caroline Svedbom

IMG_7780

Topp Veronica Virta Kavaj H&M jeans Tiger Sneakers Vince NK

Nu ska jag hem och mysa och krypa upp i soffan och titta på Let´s Dance, det är tur att det inte är någon lång flygresa hem, men jag måste säga att jag tycker att Malmö är mysigt 🙂

Ha en fin kväll allesammans!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

4 tankar om “Fredag och dagens outfit från Malmö”

 1. Gokväll snyggaste tjejen
  Hoppas du kom hem ordentligt trots allt hemskt som hänt i Stockholm idag. Fy så hemskt. Någon lets dance lär det inte bli. Ha det bäst. Kraaaam Inger

 2. Hej,
  Så mycket snyggt! Kavajen från Zara är underbar och så användbar.

  Jag fullkomligt älskar Veronica Virta! Jag skulle gärna vilja ha en av hennes Channel inspirerade kavajer. Men tyvärr har jag bara en lärarlön så jag får lov att spara ihop till en och det kan ta ett tag 🙂 Men jag tror att det är en klassisk investering i garderoben och ett plagg som man kan ha resten av livet pricis som den där ponchon från Stenströms (som jag köpte efter att ha sett den på din blogg) och kläder från Busnel. Kan kännas dyrt i just vid inköpstillfället men så hållbart i framtiden.

  Kram och ha en fin söndag!

  Alla tankar går till er i Stockholm.

  Anneli i Dalarna

  1. Tack Anneli!
   Du har helt rätt, lite dyr vid inköp men en investering, ett plagg som aldrig går ut tiden.
   Ja här i Stockholm känns det tungt just nu ?
   Hoppas du får en fin dag!
   Kram
   Helen ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *