restaurang toso

Är Toso i Göteborg en av Sveriges bästa restauranger? Ställer ni frågan till mig så är svaret enkelt, Ja! Det är definitivt en av Sveriges bästa restauranger! Toso ligger på Götaplatsen i Göteborg. En dörr som inte ser mycket ut för världen leder er in i ett matmecka som ni sent kommer att glömma. Dessa magiska dofter och aromer som blandas med varandra i det panasiatiska köket får vem sim helst att stanna upp för några sekunder. Det är magiskt. Namnet TOSO kommer från det japanska risvin som är gjort på läkande örter, som framför allt dricks för att rensa ut det gamla, göra plats för det nya och kunna rikta blicken framåt. Något som symboliserar precis det vi vill uppnå med TOSO – att skapa en unik, modern men också tidlös mötesplats där upplevelsen står i centrum.  Förutom alla härliga smaker som Toso bjuder på så finns en härlig miljö med en bar man gärna hänger kvar i efter maten.  Och här har ni vad som bjuds från menyn
Dessutom utsedd till årets bästa Asiatiska kök!
Helt klart är att jag kommer besöka det här stället både en och två gånger till 🙂

restaurang toso

restaurang toso

restaurang toso

restaurang toso

restaurang toso

restaurang

restaurang toso

Jag är ju väldigt svag för desserter…

restaurang toso

restaurang toso

restaurang toso

restaurang toso

Kvällens barhäng med massor av goda drinkar, många med ingefära i….

restaurang toso

restaurang toso

restaurang toso

Här måste ni komma ihåg att boka bord, jag bokade för flera veckor sedan men fick ändå bord ganska tidigt på kvällen, det är oftast fullbokat från klockan 16.00 när dom öppnar till dom stänger. Men servicen är på topp hela tiden!

Missa inte detta fantastiska ställe om ni är i Göteborg!

Ha nu en riktigt fin lördagskväll

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *