Missa inte Gröna butiken

0 0
Read Time:43 Second

gröna butiken

På väg hem från Karlaby Kro och Österlen så gjorde vi ett besök på Gröna Butiken på Orelund i Simrishamn. Jag har varit där tidigare på en bloggresa och fått se deras odlingar av alla dess frukter och bär. Dom har även en gårdsbutik där man kan handla med sig av gårdens godsaker, anpassat efter årstiderna. En grönskande trädgård i strålande solsken är det en fullträff att besöka Gröna butiken. Har ni gott om tid, vilket inte vi hade tyvärr, så slå er gärna ner i trädgården och fika, en fantastisk miljö. Dagen till ära fanns det färsk sparris i butiken, nere i Skåne ligger dom ju lite före när det gäller grönska många gånger så det fanns mycket gott från dom svenska jordarna. Man kan beskriva Gröna butiken ”liten men naggande god” 🙂

gröna butiken 10

gröna butiken 9

gröna butiken 4

gröna butiken 5

gröna butiken 8

gröna butiken 7

gröna butiken 2

gröna butiken 3

gröna butiken 6

gröna butiken 11

Ett utflyktstips om ni ska besöka Österlen i sommar 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »