Idag är det Mors Dag

0 0
Read Time:33 Second

Idag är det ingen vanlig söndag utan idag firar vi alla kära mödrar på Mors Dag! Själv är jag precis som för åtta år sedan ”invalid” men jag lever och jag har mina kära barn. Idag gratulerar jag min kära mor fast på avstånd. Redan i fredags budade jag lite blommor som hon skulle få njuta av under helgen, sen har jag även skickat upp ett litet paket som jag hoppas att hon har öppnat till morgonkaffet, tårta, bakelser och andra godsaker får pappa stå för :-).

Hoppas att ni alla underbara mammor blir riktigt firade idag, det är ni värda!

Själv ska jag fira med mina älskade skatter på Hembygdsgården i Vaxholm 🙂

mors dag

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »