Sommartider är grilltider

0 0
Read Time:50 Second

grilltider

Det finns väldigt många fördelar med att det är sommar, förutom att man blir piggare och gladare och många umgås på ett annat sätt så är det grillningen. Det är nog bland det godaste jag vet, att grilla. Det spelar ingen roll om det är kött, fisk, fågel eller desserter, bara doften och smaken av nygrillat är svår att slå. Dessutom tycker jag att sommarmåltiderna blir enklare, det räcker oftast med något gott på grillen och en sallad till. Häromdagen när vi grillade ”festade” vi till det lite extra med sötpotatispommesfrites, jag har bara tidigare ätit det på restauranger men nu hade vi det hemma också och det var lika gott hemma som borta, älskar den där söta smaken på potatisen. Till det en enkel sallad på bara lite gröna blad, tomater, melon, fetaost och rostade pinjenötter. Självklart också ”hot bea” :-). Om man vill kan man ju också ta ett glas amarone till, det gör inte ont 🙂

sommarmiddag

grilltider

Nu är det bara värmen som saknas 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »