0 0
Read Time:2 Minute, 17 Second

(Detta är ett samarbete med Lindex och innehåller annonslänkar)

Jag älskar verkligen mina söner mest av allt på den här jorden, men det är klart att jag gärna haft en liten tjej också, hur fint är inte det här, mor och dotter i lika kläder <3

Jag kan inte få nog av alla fina plagg som kommer upp i butikerna och i webbshopparna nu inför julen, alla härliga glittriga party klänningar och plagg, önskade jag kunde gå klädd så varje dag fram till nyår, men det kanske skulle se lite konstigt ut på jobbet, att komma partyklädd varje dag :-). Jag får se till att gå iväg på många roliga event och middagar så jag får klä upp  mig och göra mig fin.
Jag har tipsat er om många härliga outfits och julklappstips tidigare här på bloggen, men idag har jag varit in i en Lindex butik och sett så mycket fint som kommit hem så nu ”måste” jag bara ge er lite tips igen, för det kan ju vara så att alla inte har tillgång till fysiska butiker utan behöver handla på nätet, vilket är vädligt smidigt och enkelt, så därför har jag plockat ut några fina festplagg från  Lindex Webbshop som dessutom har öppet köp till 7 januari, så då är det inga problem att ge bort i julklapp heller, för då hinner man ju byta eller skicka tillbaka. Det jag tycker är bra, för oss som bor så vi har butiker vi kan besöka, att man kan lämna tillbaka plaggen i butiken, att man inte behöver skicka tillbaka dom, det är inte alla som har det. Hur som så tycker jag Lindex många gånger har riktigt snygga plagg till ett pris som är vänligt för plånboken 🙂
Vad tycker ni om dom här festplaggen och accessoarerna jag plockat ut?


Den här vita toppen med rosett tycker jag är enkel och snygg och passar till det mesta, varför inte en svart ”tyllkjol”?

Som den här svarta tyllkjolen! supersnyggt!!

Vad säger ni om den här lyxiga looken på kjolen? Helt perfekt om ni frågar mig 🙂


Och till den kjolen sätter ni den här snygga spetstoppen

Med dom här snygga örhängena till så har ni kvällens snyggaste outfit 🙂

Klassisk snygg klänning i svart och vitt


Föredrar ni hellre byxor så tycker jag ni ska sats på ett par svarta snygga byxor som dom här med lite högre midja med knytband och lite kortare i benen.

Och till dom byxorna en svart glittrig topp

Det här halsbandet är kaxigt att hänga runt halsen 🙂


Och till det skulle det vara pricket över i:et med en röd liten väska

Ja vad tror ni, tror ni att ni kan hitta någonting att sätta på er under helgerna som kommer? 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

0 thoughts on “Christmas party at Lindex

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »