0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Om veckorna vanligtvis går fort så har den här veckan gått väldigt fort, med bara tre dagar att jobba så går tiden fort. Har inte alls hunnit med de jag skulle den här veckan. Haltar mig fram och den ena dagen är bättre än den andra men jag har varit tvungen att gå in och börja jobba, jobbade i och för sig hemifrån förra veckan men den här veckan har jag behövt varit med på lika olika möten då vi har ett stort jobb som ska göras nästa vecka, både roligt och spännande!! Annars försöker jag ta det lite lugnt och när jag inte tar det lugnt så bakar jag, har nog inte bakat så mycket på så kort tid som jag gjort dom senaste dagarna, tror det stavas rastlös! Sen har jag fått ihop några dagars outfit också som ni ska få se.  I helgen ska jag försöka ta det lite lugnt för jag vet att nästa vecka kommer att gå i ett rasande tempo, dessutom ska jag få ta bort gipset och byta ut det mot en gipsstövel, ska bli väldigt skönt. Men nu är det dags för dagens outfit…

dagens outfit 2Skjorta Lindex Byxor Hunkydory 

dagens outfit 3Tröja & other stories byxor ZARA väska Gucci

dagens outfitKavaj Hunkydory topp Vila byxor Gina Tricot

dagens outfit 1

dagens outfit 5Topp ZARA kofta KappAhl byxor Hunkydory skor a Pair väska Louis Vuitton

dagens outfit 4Örhängen Caroline Svedbom

dagens outfit 6Topp Veronica Virta byxor ZARA väska Louis Vuitton

dagens outfit 8Topp och byxor  ZARA väska Gucci

dagens outfit 7

Det var vad jag lyckades få ihop den här veckan, men jag är tillbaka nästa fredag igen 🙂

Ha en fin kväll!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

9 thoughts on “Kortvecka och fredag igen

 1. Rosa gips och kryckor. Men lika fin som alltid. Ska baka dina bullar i morgon. Men undrar. Nog är det väl mjölken som ska hällas över jästen inte smöret
  Hi hi. Kraaaam Inger

  1. Tack 🙂
   Hihi.. ja det stämmer :-)! Hade jag skrivit fel?! Måste in och kolla.
   Trevlig helg!
   Kram
   Helen

 2. Fina kläder som alltid! Så skönt för dig att få byta gipset. Önskar dig snabb bättring och en skön helg. Kram!

 3. Snygg som alltid!! Så himla skönt att få bort gipset för dig. Då får du stödja lite på foten nu?
  Krya på dig! Kram ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »