ÅF-off-shore-race

Igår gick starten för ÅF Offshore Race med start inne i Stockholm och färden går sen ner runt Gotland för att sen gå i mål i Sandhamn. Dom snabbaste båtarna väntas nå mål måndagskvällen, men dom flesta seglar runt 2-3 dygn innan dom når mål. En fantastisk fin dag för alla seglare, solen strålade från en klarblå himmel, enda problemet var att det inte var någon vind. Många hade problem att komma iväg och flera stycken krockade med startbåten. Men som åskådare var det väldigt skönt att sitta i solen och njuta och se solen glittra i vattnet, en bättre sommardag helt enkelt. Ute på Skeppsholmen där starten går byggs det upp en liten ”stad” med små butiker fyllda med båttillbehör och mat. Själva gick vi till Hotell Skepparholmen och åt en härlig lunch, något vi gjort dom sista åren när segeltävlingen startar…

åf-off-shore-race-1

åf-off-shore-race-2

åf-off-shore-race-3

åf-off-shore-race-4

åf-off-shore-race-7

åf-off-shore-race-5

åf-off-shore-race-6

Tänk vad mysigt det skulle vara om det här vädret skulle hålla i sig…

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *