(Detta är ett samarbete med Nextory och innehåller affilliatelänkar)

Gokväll raringar!

Hoppas ni haft en bra tisdag och att solen skiner på er där ni befinner er. Vissa av er kanske redan har gått på semester, det har inte jag gjort, men börjar mentalt att förbereda mig. Förberedd har jag varit länge när det gäller sommarböcker, sen jag började prenumerera på Nextory så har jag plöjt igenom hur många böcker som helst. Den senaste, eller rättare sagt den jag håller på att lyssna på just nu är ”Himlen kan vänta” med Lotta Gray, en verklighetsbaserad bok som bygger på Lottas liv, Lotta arbetar på Se och Hör som vimmelreporter, och skriver om  hur allting förändras på Valborgsmässoaftonen 2008 då hon akut fick åka in till sjukhuset på natten och fick domen tjocktarmscanser. Lotta själv läser upp boken och beskriver i detalj hur hon försöker kämpa sig tillbaka till livet med barn, skilsmässa, cellgifter och champagne. Absolut en bok ni måste läsa eller lyssna på.  Passa på nu om ni har eller snart börjar semestern, för dom 14 första dagarna lyssnar man fritt!!

nextory

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *