Någonting att äta någonting att dricka

0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

I månadens box från Testagram fanns som vanligt mycket smått och gott, någonting att äta, någonting att dricka, kryddor till mat och bak och sen även härliga städservetter. Jag blir alltid lika glad varje månad som boxen kommer. Det jag uppskattar allra mest, förutom att få prova många nyheter som kommit eller inom kort kommer ut till butik, är att allt är i full storlek, så det inte är några små samplingsförpackningar! Den här månaden fanns det kryddor från Santa Maria, både fänkålsfrön och Rosépeppar. Från Risenta fanns en ny blandning, ris och sesamblandning som redan tillagats. För den träningstokige fanns det en Shake 50 som är bra att ta efter träningen, en färdigproteindryck som är perfekt för ett återhämtningsmål, finns i smakerna jordgubb, vanilj och choklad, jag fick vanilj, jag vet att det är en slump, men jag älskar ju vanilj!! En ny och mycket fräsch nyhet var det smaksatta vattnet från Evian, Evian Fruits och Plants, med smak av lemon och elderflower, smakerna bara gifter sig med varandra, en väl kyld flaska en varm sommardag är ett måste… dessutom inga konserveringsmedel eller sötningsmedel. Sen hade vi Grummes nya Vips städservetter som luktade helt underbart, nystädat och fräscht, finns för både kök och bad, jag fick den för bad och gick och testade på engång, perfekt för den dagliga rengöringen. Ska faktiskt köpa på mig den till köket också 🙂

testagram-1

testagram-4

testagram-5

testagram-3

testagram-2

IMG_8841

Missa inte alla dessa nyheter! Testa ett prenumerera på Testagram för endast 99 kr/mån

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »