Att flyta omkring en dag på Nikki Beach

0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

nikki beach bodrum

Det är inte många dagar sen vi kom hem från semestern men jag längtar ändå tillbaka, önskar att hela livet vore som en enda lång semester :-). Saknar värmen och lugnet som infann sig där nere. Vi hade varmt och skönt men ändå inte för varmt, det var behagligt och skönt med en härlig värme i havet. Vi gjorde några små utflykter när vi orkade, marknaden uteblev för det var lite för varmt just den dagen och vi var lite trötta. Men något som inte uteblev var vårt besök på Nikki Beach, Nikki Beach finns på många ställen runtom i världen, jag har tidigare varit på Nikki Beach i Palma och i Thailand. Ett häftigt (men dyrt) koncept. Här väljer man om man vill ligga vid poolen eller nere vid havet, vi valde att ligga vid poolen, dels för att vi alla andra dagarna badade i havet, men också för att det är runt poolen allting händer, det är här all musik och alla uppträdanden är. Vi var där tidigt så vi fick den ”bästa” platsen med två steg från poolen och en sol som lyste från morgon till kväll. Flöt mest omkring i poolen under hela dagen, drack goda drinkar och åt god mat. Det är väldigt sällan jag blir lite yr i bollen av alkohol men den här dagen blev jag det, men jag skyller på solen och värmen :-). Tänkte bildbomba er med massor av bilder från dagen hoppas ni inte har något emot det 🙂 (Lite mycket bilder på mig kanske men det får ni stå ut med….)

nikki beach 7

nikki beach

nikki beach 2

nikki beach 5

nikki beach 1

nikki beach 6

nikki beach

nikki beach 3

nikki beach 8

nikki beach 15

nikki beach 12

nikki beach 9

nikki beach 10

nikki beach 11

nikki beach 14

nikki beach 13

nikki beach 16Dagen gick mot sitt slut och solen var på väg ner och med det dags för oss att åka tillbaka till hotellet.

Men visst ser det lite härligt ut ändå 🙂

Tänkt så snabbt man kommer tillbaka till vardagen, nu är det äta, jobba, sova och träna igen….

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

3 thoughts on “Att flyta omkring en dag på Nikki Beach

  1. Har varit på Nikki på Cypern. Härlig show och jättekul. Man trivs. Alltid kul att se dina foton och foton på dig går hur bra som helst. Du är fin och har smak.
    Kram
    Maria

  2. Härligt. Klart vi vill se bilder på dig. Så skönt att ha möjlighet att resa iväg så pass ofta som du gör. Lyx.ha det underbart. Kraaaam Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »