Med Mymuesli kan du själv blanda din egen müsli. Du kan få den precis som du vill, med dina egna favoriter, antingen via Mymueslis webbshop eller i någon av deras egna butiker. Jag gjorde min beställning via deras webbshop och köpte bland annat ett provpaket..

Mymuesli är ursprungligen ett tyskt företag som startade sin webbhandel redan 2007 och var först med att erbjuda kunderna att blanda sin egen müsli med 80 olika ekologiska ingredienser.Alla müslis och ingredienser är 100% ekologiska utan några artificiella aroma-, konservering- och färgämnen.  Berättelsen om den ekologiska müsli började med en bilresa,  Hubertus, Max & Philip – var på väg till sjön för att bada och hörde radioreklamen för ett välkänt müsliföretag. Några timmar senare hade dom bestämt sig,  inte nog med att dom ville göra bättre radioreklamer – varför inte även göra bättre müsli? Den ska vara ekologisk utan smaktillsatser och färgämnen, samt sockerfri. Viktigast av allt ska den gå att skräddarsy individuellt. Och på den vägen är det…

Men det jag egentligen skulle beställa var deras nyhet, Paleo raw cacao, magiskt god visade det sig!!

En mix av rostade nötter, chiafrön och cacao nibs, helt utan spannmål. Så gott så gott!!

Har ni inte provat att göra er egen müsli tidigare så gör det, ett tips är att ge bort ”din egen müsli”.

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *