Välkommen till mig på Vitae Stilo och Vavawoom

0 0
Read Time:1 Minute, 56 Second

Gokväll allesammans!

Från och med idag har jag blivit en Vavavoomare :-). Jag kommer från och med nu blogga under Vavavoom men behåller givetvis mitt namn Vitae Stilo och jag kommer att fortsätta min blogg i samma anda. Skillnaden är att jag har ett härligt gäng tjejer som också bloggar på den här portalen. En av grundarna Karolina, träffade jag på ett frukostevent för några månader sedan på Svenskt Tenn och vi började prata om att jag skulle börja blogga på Vavavoom, allt tar dock sin tid innan allt flyttats över från min gamla portal men nu är jag alltså här 🙂

För er som inte besökt min blogg tidigare ska jag berätta lite om vem jag är.

Mitt namn är Helen, precis fyllda 49 år och bor i Stockholm. Jag har 2 underbara söner, Jesper som är 27 år och Filip som är 20 år, båda boende i Västerås. Mina största intressen som ni kommer att få läsa om här på bloggen är mode, skönhet, inredning, resor och många andra sköna tips och idéer.

Jag har många strängar på min lyra och har många olika utbildningar bakom mig. Min arbetskarriär började på Kronofogdemyndigheten där jag jobbade i nästan 20 år och lästa bl.a. Lilla Jöken (juridik). Därifrån gick jag till att utbilda mig till Hud & Spaterapeut och makeup artist. Efter några år i den branschen fastnade jag i matbranschen i 10 år och idag jobbar jag som Key Account Manager på ett av Sveriges största och kända färgföretag där jag idag håller på att lansera ett nytt varumärke på marknaden, Palett & Co. Förutom det så har jag och har haft eget företag, jobbat extra på MQ, varit teamledare i Tupperware och idag går jag och läser till Personalshopper och Stylist. Så är det någon som behöver ha hjälp med att rensa garderoben, handla kläder eller ta reda på vilka färger ni ska ha i garderoben utifrån vilken årstid ni tillhör så hör gärna av er :-).

Det finns naturligtvis massor att berätta om mig och mitt liv men i det stora hela tror jag att ni hittar en röd tråd i vem jag är av det ni läst (eller inte 🙂 ) och mer kommer ni att få läsa om här på bloggen så jag hälsar nya som gamla läsare välkommen hit till mig på Vavawoom!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

0 thoughts on “Välkommen till mig på Vitae Stilo och Vavawoom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »