Nu var det länge sen jag visade några bilder från mitt hem, mycket beroende på att jag inte riktigt har hittat hur jag vill ha det här hemma. Men nu har jag börjat forma mitt vardagsrum och gjort om i min mellan hall. Vardagsrummet är långt ifrån klart, just nu blandas mässing och silver, vilket jag inte känner är så bra, men jag måste känna efter vad det är jag vill ha istället, innan jag bara byter ut allting. Jag målade ju om väggen i grått och i samband med det köpte jag en ny taklampa, en Tom Dixon, och jag är så nöjd med den, tycker den är supernsnygg! Jag har även köpt en ny matta, nya kuddar, en puff och inte minst, så fick jag en grå fåtölj har min Lilla Skatt när jag fyllde år som passade så bra i vardagsrummet.

I min mellanhall hade jag ett skrivbord, som tog ganska stor plats, med tanke på att jag aldrig använder skrivbordet så tog jag bort det, hämtade en gammal bänk från vinden, som tidigare var vit, som jag målade om i svart och satte dit nya handtag. Är även där väldigt nöjd och framför allt blev det betydligt mer plats.

Visar några bilder från hemmet, men som sagt, det är fortfarande lite blandat i vardagsrummet och tavlorna har inte hunnit komma upp på väggen, men jag är på god väg att forma om vardagsrummet 🙂


Tom Dixon lampan kommer från Nordiska Hem


Den nya Ryamattan kommer från Ellos


Ljuslyktan och korallen kommer från Newport och det fina bokstödet kommer från Butiken GEIST


En gammal bänk som målats om från vitt till svart och nya handtag satts dit.

Jag blir aldrig klar här hemma så jag får väl säga…. fortsättning följer 🙂

Ha en fin måndagskväll!

Kram

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Tom Dixon lyser upp tillvaron i mitt hem”

  1. Jättesnyggt men färgen på soffan känns fel kanske skulle du bli nöjd med en lite mörkare blå eller grön sammet som är så inne nu,det är bara ett förslag inte alls kritik.
    Tack för en trevlig blogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *