Nu är det snart jul här i vårt hus och det är dags, om ni inte redan börjat, att se över önskelistan. Jag har köpt alldeles för mycket julklappar som vanligt, men det är ju så roligt :-). Däremot så vet jag aldrig själv vad jag vill ha när någon frågar, men nu har jag bokat en resa till ett varmare land om några veckor så nu ska jag önska mig landets valuta, det är väl en bra önskan :-). Förutom att lyssna på vad mina nära och kära önskar sig så köper jag mycket på ”fri hand” och hittills har jag nog aldrig misslyckats :-). Nu hoppas jag inte att min yngsta skatt läser det här inlägget för jag har köpt dom här hörlurarna åt honom, han ”äter” hörlurar och är väldigt noga med ljudet, så jag hoppas han blir nöjd! Jag har själv ett par och dom ”lånar” han alldeles för ofta.  Men jag har köpt ett par till hörlurar åt honom från Sudio också, men dom visar jag inte bild på om det är så att han läser det här :-). Ett bra julklappstips är att köpa ett par bra hörlurar och en prenumeration på en ljudbok, kan det bli bättre? Det skulle jag bli väldigt glad om jag fick, det gäller naturligtvis att personen ifråga tycker om att lyssna på böcker.


Fantastiskt bra ljud och det bästa är att det följer med olika storlekar på ”öronkuddarna” så det passar alla. Just den här heter Klang Black. Det finns många olika sorter, både trådlösa och större hörlurar. Hela sortimentet hittar ni hos Sudio

Jag kan dessutom erbjuda er en rabattkod hos Sudio, med koden vitaestilo15 i kassan får ni 15% rabatt!

Det var veckans första julklappstips, det kommer nog att komma några dom närmaste veckorna 🙂

Kram och ha en fin dag!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Ge bort en bra ljudupplevelse i julklapp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *