Dagens outfit hela veckan lång!

Då var det dags igen!! Fashion, fashion, fashion, känns inte som att jag gör något annat än att knappa kort på dagens outfit! Men veckan har ju, hur man än gör, 7 dagar på en vecka vilket innebär att det blir några kort varje dag, jag ska ju inte säga att det räcker med ett kort, det blir några bilder innan man är nöjd :-). Veckan har gått sin gilla gång, känner mig hängig och småförkyld, orkar inte lika mycket som jag skulle behöva just nu, har massor att ta tag i men det händer inte så mycket, byggs bara på hög. Jag har iallafall bakat det första julgodiset, rocky roads, en av mina favoriter på julen, ska i dagarna försöka hinna med att göra lite lakritsknäck också och sen, som tradition även det, oreobollar, dom är livsfarligt goda!! I veckan var jag på en skitrolig lunch, ursäkta det svenska språket, där vi åt gott, babblade och bubblade och hade hyrt in en fotograf som tog lite häftiga kort på oss, ska visa er mer om det senare. Ja och nu är vi alltså här och fredagen knackar på dörren, en fredagskväll som kommer innebära soffmys framför tv:n för imorgon jobbar jag, söndagen ska jag försöka börja slå in lite julklappar, det är knappt jag kommer in i köket runt köksbordet för alla julklappar.

Men hörrni raringar, ska vi börja titta på hur veckan har sett ut för min del när det gäller klädvalet…


Tröja Gina Tricot pälsväst Natures Collection jeans ZARA boots Nude väska Louis Vuitton


Halsduk Louis Vuitton tröja Lisa Yang byxor 5 units Butiken GEIST boots Acne


Skjorta ZARA kavaj Massimo Dutti Jeans Tiger of Sweden Boots CC Skor örhängen Caroline Svedbom
Kavaj Massimo Dutti tröja By Marlene Birger jeans H&M boots RM Williams Tullhuset


Tröja och jeans ZARA boots Tamaris


Kavaj Theory body H&M skinnbyxor Frontrow living boots Marzio väska Caroline Svedbom smycken Caroline Svedbom och IOAKU


Cashmere kofta Massimo Dutti blus Day jeans 2nd Day boots Nude

Och det var heeeelaaaa veeeeckan låååååång… hoppas ni hittade lite inspiration, vi ses nästa fredag igen 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Fashion friday, dags för alla dagars dagens outfit”

  1. Såå mycket snyggt…Som vanligt då. Fräsch ser du ut…Kan inte märkas om du är hängig eller förkyld. Ta hand om dig. Kraaaam Inger

  2. Ååå så mycket rolig inspiration, fredagar är alltid ett måste för min del att gå in på din blogg och kika… så mycket snyggt och bra idéer får man man också 🙂 Kram på dig finaste och se till att ta hand om dig så förkylningen försvinner snabbt. //Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *