Middag på favoritrestaurangen Público

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Público, en av mina favoritrestauranger!

Har ni någon favoritrestaurang? Jag har ganska många faktiskt, här i huvudstaden håller många restauranger hög kvalité, en av restaurangerna jag gärna återkommer till är Público som ni hittar i gamla F12s lokaler. Där Melker Andersson och Danyel Couet är kungar i köket. Med influenser av det latin amerikanska köket erbjuder dom en dynamisk och internationell atmosfär. Här möts man för att äta en god middag eller socialt bara ta ett glas i baren. Personligen är jag väldigt förtjust i deras Tapas variant av det latinamerikanska köket där man väljer mellan 3-4 rätter per person. Förutom dessa rätter tycker jag man ska göra plats för lite dessert, för dom är verkligen ”to die” for. Min favorit är Churros, smakar som varma nybakade munkar :-). En förrätt som är mysig att börja med, och dela, är deras Guacamole och Nachos, Nachos chips där du själv rör ihop Guacamolen, så himla gott! En restaurang ni kan ha i åtanke när ni är i huvudstaden och vill gå ut och äta lite gott, men glöm inte att ni måste boka bord. Så när jag hade jobbat klart i lördags åkte jag hem för att göra mig iordning för att sen sätta mig på tunnelbanan ner på stan för att njuta av denna goda middag….

Med dom frestande bilderna önskar jag er en fin torsdagskväll, själv ska jag iväg på Afternoon Tea på Grand Hotell 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »