Andra advent har passerat och snart knackar Lucia på dörren. Det är inte långt kvar till jul och det är fullständig kaos ute i köpcentrumen. I lördags var jag tvungen att springa in en snabbis på MOS (Mall of Scandinavia) och där var det så mycket folk så jag blev alldeles nervös :-). Förut tyckte jag det var mysigt att gå runt och julhandla och känna in julstämningen men nu är jag inte helt med i sinnet och blir bara stressad och obekväm, vill bara hem till min egen tysta lilla vrå. För i min lugna lilla vrå behöver jag inte stressa så mycket, förutom alla julklappar som just nu ligger för inslagning, men annars är det där jag trivs bäst just nu. Där får själen ro och jag kan låta tankarna vandra som dom vill. Det är en hel del beslut jag skulle behöva ta ust nu men jag är inte redo eller klar på hur jag ska tänka eller hur jag ska göra så jag fortsätter att fundera ett tag till. Precis som jag gjorde vid frukosten i söndags när jag tände det andra ljuset och så smått planerade veckan. Precis som jag vill ha den 🙂

Morgonstund har guld i mun 🙂

Ha en trevlig kväll!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Andra advent och en stund för planering”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *