En ny stjärna på Sushi himlen har fötts. På Östermalmstorg här i Stockholm har Samba Mali öppnat. En sushirestaurang där Japan och Brasilien möter varandra. Det bor otroligt många japaner i Brasilien, drygt 1 miljon japaner som till större delen bor i Sao Paolo, där dom hamnade sen dom utvandrade från Japan mellan 1868 och 1939. Så att dessa människor tillsammans skapat en smakupplevelse tillsammans är kanske inte så konstigt. Samba Maki har flera restauranger i Rom och nu har alltså turen kommit till Stockholm. Själv hamnade jag där av en slump och hade inga större förväntningar, en vanlig Sushi restaurang som många andra, men det visade sig vara något helt annat med deras smaksammansättningar och tillagningssätt. Är ni en fan av Sushi tycker jag verkligen ni ska gå hit och äta :-). Stället är inte så stort så det ryms inte alltför många bord men det är bara trevligt så det blir en hemtrevlig miljö och där man kan prata med varandra i normal samtalston. Ett litet tips så här efter all julmat 🙂

Jag kommer definitivt att gå dit igen 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *