Ted – För kärlekens skull

0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Ted – För kärleken skull

En person som slog igenom fort och som snabbt hamnade i rampljuset och högt upp på alla spellistor men som hamnade i ett mörker som slutade att han tog sitt eget liv genom att hoppa framför ett tåg i Sollentuna.

Nu har filmen om Ted kommit ut på bio och har fått både ris och ros utav filmkritikerna, om ni frågar mig så är det en film med alla mått mätta värd att se. En film som på ett mycket bra sätt försöker återspegla Teds liv och hur han levde och var som person. Hur han försöker kämpa emot dom inre rösterna som kommer till honom och försöker tala om vilken dålig person han är och att det inte är någon som älskar honom för den han är utan bara för det han gör. En kille som i unga år börjar spela tennis och har en far som inte är direkt snäll mot sin son och ställer höga krav, pappans önskan om att han ska bli en ny Björn Borg, för det var just Björn Borg han spelade tennis med och emot. Sen kom då musiken in i bilden och på det sätt han själv skapar sig ett skivkontrakt med Polar Music och Stikkan Andersson, bara det är värt att se på film. Det finns så otroligt mycket känslor och tankar i den här filmen och under dessa två timmar är det många gånger man sitter och sväljer hårt och ögonen tåras, så tragiskt att en person måste gå detta öde till mötes i så unga år.


Adam Pålsson gör rollen som Ted Gärdestad så otroligt bra!


Så har ni inga planer för helgen så tycker jag att ni ska krypa upp i biostolen med en poppcorn och se just Ted – För kärlekens skull.

Kram på Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »