Idag är det ingen vanlig dag, idag är det min första skatts födelsedag och siffran visar på 28 år, det är helt ofattbart! 28 år har den här killen funnits i mitt liv, en kille med glimten i ögat och som man aldrig vet vart man har, han är en riktig spjuver, hittar alltid på hyss, han är min egna lilla Emil :-). En händig kille som alltid hjälper till när det behövs sen spelar det ingen roll vad det är, han finns där och han fixar det. Han har precis som mig alltid varit självständig, ”kan själv” och jobbar mycket och har lyckats med det han tagit sig för med här i livet. Och det har ger sig in i ger han sig in i till 100 %, dvs han går allin på det som intresserar honom och då är det bara det ”bästa” som gäller. Dock har han då en ådra som jag inte är lika bekväm med och det är farten, och då menar jag inte att det han gör går långsamt eller så, nej det har med höga farter att göra, han älskar nämligen allt som går fort, han fick sin första skoter när han bara var några år gammal, så jag kanske får skylla på hans mormor och morfar som väckte det intresset :-). Så i Jespers liv har det alltid varit snabba bilar, motorcyklar, skotrar, vattenskotrar ja allt som går fort helt enkelt, men så har det varit några olyckor genom åren också som gjort att man suttit med hjärtat i halsgropen. Men det är ju inte så att jag inte känner mig stolt när såna här bilder kommer upp i nyhetsflödet när han är borta och tävlar…

Min älskade stora skatt <3

Så idag har jag semester och tänker tillbringa stora delar av tiden med mina söner i Västerås och som traditionen tillhör en härlig middag ikväll på en mysig restaurang.

Hoppas ni får en fin dag, det ska vi ha!

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “För 28 år sedan föddes den första skatten i mitt liv

  1. Underbart. Stort grattis till din fina son. Härligt med vuxna barn. Enda nackdelen är ju att man själv blir äldre. Kraaaam Inger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *