Vad glad jag blev för någon vecka sedan när jag såg att Plain Vanilla hade öppnat en butik i Bromma. Dom har sen tidigare en butik ute på Ekerö, det är inte långt att åka dit, men det är ändå inte ”på väg” någonstans, så det blir tyvärr inte så ofta jag åker dit. Sen har dom naturligtvis sin webbshop också, men jag har ju inte så långt till Bromma, dessutom hade jag ett ärende dit förra veckan och åkte då förbi butiken och kom på att dom hade öppnat, och självklart gick jag in och tittade på allt fint, men jag skulle inte handla någonting :-). Men det löftet till mig själv höll jag naturligtvis inte, jag hittade så mycket fint och det bästa av allt var att när jag kom till kassan var det rea på allting, ibland har man tur. Hittade bland annat en klänning från Viktora Chan som kommer att bli helt perfekt att ta med på min resa…. visst är det roligt när man hittar riktiga godbitar på rean och när man dessutom ”tjänar” pengar :-). Har ni möjlighet att åka till butiken så gör det, ni som inte har det kommer det några bilder här…

Får visa sen vilka fina fynd jag gjorde 🙂

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *