11:a stiliga vårplagg från Lindex

0 0
Read Time:1 Minute, 57 Second

(Det här är ett samarbete med Lindex och innehåller annonslänkar)

Våren rullar in i butikerna och här hittar ni 11:a stiliga vårplagg från Lindex!

Häromdagen var jag in på Lindex och köpte både ett par jeans och en kofta och såg att dom hade fått hem mycket fint. Jag vet att det är många med mig som gärna knappar hem mycket på nätet så jag tänkte underlätta för er genom att plocka fram några godbitar.

Hur ser det annars ut i garderoben? Har ni hunnit införskaffa några vårkläder? Här börjar det fyllas på lite grann, inte alltför mycket. Jag ligger lite före min tid just nu känner jag eftersom jag snart åker iväg på en liten resa och letar lite lättare kläder, men det har ju inte kommit än 🙂

Annars trivs jag rätt bra med att gå runt i butikerna och botanisera bland dom härliga pastellerna. Imorgon kväll ska jag med min fina väninna Nina på en tillställning där klädkoden är pastellfärg deluxe, så då får vi gå all in :-).

Men nu till kvällens tips.
Först ut är denna underbart snygga röda trenchcoat, om jackan vore kortare eller jag längre skulle jag inte tveka en sekund, tycker den är SÅ snygg!


Röd trenchcoat

Den här kavajen tipsade jag om i förra inlägget också och den är så himla fin, såg den i butiken häromdagen.


Mönstrad kavaj

Och till den kavajen bara en enkel svart t-shirt


Svart T-shirt

Den här coola väskan skulle jag vilja ha till stranden med solglasögon en bok och en flaska vatten i 🙂 (passar till allt)


Nätväska

En återkommande sommaroutfit, randig tröja med blå eller vita byxor och ett par sneakers, alltid lika snyggt!


Blå byxor – randig topp


Prickig blus


stickad tröja med volang


Söt blus med volang

Hur snygg är inte den här outfiten? En enkel randig klänning, jeansjacka och ett par boots!!


Randig klänning – Jeansjacka

Jeansjacka
Den här jackan är ju så söt! Den har inte kommit ännu, men ni kan lägga in den på bevakning så får ni ett meddelande när den kommit hem.


Stickad kofta den här köpte jag själv när jag var in i butiken, finns även i gult som var riktigt snygg.

Det var elva härliga vårplagg att sätta tänderna och med det så får jag önska er en mysig shoppingstund 🙂

Kram

 

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »