Mr Cake!!

Stockholms godaste semlor hittar ni hos Mr Cake.

Roy Fares har tillsammans med sin kollega Mattias Ljungberg ,sedan i slutet på förra året,  öppnat ett café ett stenkast från innersta stadsdelen i det gigantiska betonghuset A house. Ett café som förutom alla fantastiska bakverk bjuder på en mysig hemma hos känsla med gröna växter och modern inredning.

Mr Cake serverar frukost, lunch och bakverk som bullar, kakor och maffiga tårtor och nu i semletider, semlor naturligtvis!!

Roy Fares har sen tidigare varit känd för sina semlor, har själv dom sista åren bakat efter hans recept, och dom blir så goda!

Så vitt jag vet var det Mr Cake som började med Taco semlan. I söndags var det äntligen dags att få smaka den berömda ”semlan”. God var den! Men jag blev lite förvånad när jag öppnade kartongen och tog ett ”chips”, jag var nämligen helt inställd på att dom skulle vara mjuka, men dom var hårda :-). Vi provade även en ”vanlig” semla och den var helt klart den godaste semlan jag någonsin ätit. Så redan på plats bestämde jag att dom semlor jag kommer att äta i år kommer att vara från Mr Cake!!

Har ni möjlighet att gå hit och ta en fika, gör det!! Men räkna med att ni får dela bord med några andra, för det är hur mycket folk som helst :-). Men helt klart värt det!

Hos Mr Cake står dörren öppen alla dagar i veckan.

Blir snart ett besök här igen 🙂

Kram

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

En tanke på “Lill lördag ;-)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *