I ett flyg på väg över Atlanten

0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Godmorgon alla underbara läsare!
Hoppas ni sovit gott och vaknar upp till en givande söndag. Själv befinner jag mig på Arlanda och ska alldeles strax gå ombord på planet som ska ta mig till Florida. På egna ben reser jag över Atlanten för att ha, enligt mig, en välförtjänt ledighet, där jag ska njuta av, förhoppningsvis, blå himmel och en strålande sol och massor av upplevelser. Jag ska slå mig till ro på planet, luta mig tillbaka och lyssna på några ljudböcker oxh äta lite gott innan jag om 10 timmar landar nere i Miami. Förutom Florida och Miami så blir det en flygtur till Las Vegas några dagar, jag har aldrig varit i Las Vegas så det ska bli superkul, gå på Casino och leka. Det sägs ju att Las Vegas är som Disneyword fast för vuxna :-).

Jag har självklart med mig både kameror och dator och ska låta er följa med på min resa, men jag kan inte lova daglig rapportering då jag tänker låta den här resan bli en avkopplande resa där jag bara kan vara och släppa alla måsten.

Nu ska jag bara ta en sista sväng in på Tax Free innan jag boardar…

Vi ses från andra sidan Atlanten 🙂

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

0 thoughts on “I ett flyg på väg över Atlanten

  1. Oj vad det låter spännande, ute i stora/vida världen alldeles på egen hand, det kan bli en härlig resa bara att göra precis vad man vill just i stunden, njut av stunden!
    Kram Christina! 🙂 <3

  2. Åh det låter toppen och vad modig du är som åker själv! Safe flight och trip! Ser fram emot dina uppdateringar!

  3. Men åhhhh. .såå fantastiskt underbart. Hoppas du kan varva ner och njuta nu. Tror faktiskt du kan avvara vädret här hemma nu. Hi hi. 10 minus och snålblåst. Ha det bäst. Kraaaam Inger

  4. The Strip i Las Vegas är helt galet crazy. glöm inte att åka gondol på hotell Venezia, eller strosa i gränderna på Paris, Kolla in musikfontänen på Bellagio, mm ja staden lever hela tiden och den ena mäktigare/ sjukare grejen efter varandra radas upp där…….
    Cirkus av Solai………..oooooooh vilken magisk show!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »