(Detta är ett samarbete med Nextory och innehåller annonslänkar)

Jag har flugit över Atlanten många många gånger och jag tycker det är lika obehagligt varje gång. Jag tycker inte om att ha vatten under vingarna så länge. Men den här gången när jag flög över hade jag laddat ner några bra Ljudböcker från Nextory.

Så tiden gick lite snabbare än vanligt, jag somnade också naturligtvis så jag fick spola tillbaka lite grann.

Jag prenumererade på Nextory förra sommaren och jag har nog aldrig ”läst” så mycket böcker, så bekvämt att bara luta sig tillbaka med ett par lurar i öronen.

Jag har bland annat laddat ner Sara Larsson böcker om våldtäkter och prostitution i Europa och Sverige. Ingen sann berättelse men det känns ändå inte så långt ifrån den verklighet vi lever i….

Den första lögnen och Aldrig mer

Sen den sanna berättelsen av Malin Sävstam – När livet stannar
En berättelse om Tsunamin där hon miste sin man och sina två yngsta barn, hon och den äldsta sonen överlevde. Jag var på en föreläsning med Malin förra året och jag har verkligen sett fram emot den här boken, hennes stund på scenen var gripande.

Och även den sanna berättelsen av Maria Blomqvist – En vacker dag lämnar jag honom

Nu har ni dessutom möjlighet att prova fritt i 14 dagar

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *