0 0
Read Time:33 Second

Godmorgon alla fantastiska läsare!

Idag tänker jag checka ut och ta semester från bloggen. Idag är det min dag, min dag att bara vara utan att behöva tänka på en massa måsten. Idag tänker jag dricka champagne, äta goda snittar, titta på tv, få massage äta godis och glass, ja jag ska helt enkelt inte tänka på vad nyttig och onyttigt är, jag ska inte träna, jag ska inte måla mig utan bara gå runt i myskläder och sippa på mitt lilla glas champagne. Vad tror ni om det? Låter det som en bra dag?

Förmodligen är kameran med mig så ni får se lite av min dag senare 🙂

Kram på Er!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

0 thoughts on “Idag tar jag semester

  1. Så klokt beslut, det är absolut viktigt för dig att tänka på dig själv! Låter som en en jättebra dag fast jag kan ju tycka att du skall ta ledigt från bloggen minst! 1 vecka fast du kommer att vara saknad men så måste det ju få vara. Ta nu hand om dig riktigt ordentligt! Många många kramar och tack för all inspiration i blogg och instagram! ( har härmat dig i mycket , både heminredning och mode).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »