(Detta är ett samarbete med Skyltmax och innehåller annonslänkar)

Jag har ni bloggat under några år och har arbetat in mitt namn Vitae Stilo. Med det namnet hoppas jag kunna göra många roliga saker. Efter min utbildning som Stylist och Personal Shopper är tanken att jag ska kunna driva det vidare som ett företag och hjälpa andra personer som behöver hjälp med styling och shopping. Jag kommer inom kort att berätta lite mer i ett inlägg och samtidigt komma med ett fint erbjudande till Er.

Men för att kunna marknadsföra Vitae Stilo på olika event så måste jag synas! Jag går efter devisen ”syns man inte så finns man inte”. Jag var tidigt ute med att trycka upp visitkort med mina uppgifter gällande bloggen, vilket många gjorde detsamma efter det.
För ett tag sen så fick jag möjligheten att göra en skylt hos Skyltmax. Där kan du designa din egen skylt i plast, mässing, som en banderoll, som en dekal eller som magnet bland annat. Det finns många valmöjligheter. Du väljer även själv vilket typsnitt du vill ha och vilka färger.

Jag satt där och letade bland skyltarna och började leka lite grann tills jag kom på den genuina idén, jag skulle självklart göra en rollup! Med Vitae Stilos färger och typsnitt så skapade jag den här rollupen och jag tycker själv att den blev riktigt bra! Så nu kommer jag att synas när jag är ute och jobbar under mitt varumärke Vitae Stilo

Här skapade jag min roll up.

Vad tycker ni? Tycker ni att den blev bra?

Jag är iallafall jättenöjd och det är ju huvudsaken 🙂

Kram på Er!

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Dags att ”rulla upp” Vitae Stilo”

  1. Åh….Men så snyggt
    Och…såå duktig du är
    Många järn i elden. Men
    …Ta det lite lugnt. Kraaaam Inger

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *