0
0
Read Time:36 Second
Bananpannkakor skulle jag kunna leva på!
Jag äter det flera gånger i veckan, ibland som frukost, ibland som mellanmål och ibland som lunch.
Allt beroende på när och hur jag tränar.
Men det är en måltid som är nyttig (och har få points för VV) och som mättar bra.
Jag brukar piffa till det lite extra när jag tillagar bananpannkakor. I smeten tillsätter jag alltid lite vaniljsocker eller malen kardemumma.
Receptet är annars väldigt enkelt
2 ägg
1 mosad banan
Se till att vispa upp äggen ordentligt innan bananen tillsätts och fortsätt att vispa så att smeten blir riktigt ”fluffig”
Sen steker jag dom i kokosolja.
Till bananpannkakorna tar jag lite vaniljkvarg från Lindahls och färska bär.
Så mumsigt och gott 🙂
Jag tycker också mycket om bananpannkakor. Testade en vegansk variant häromdagen som var riktigt god.
Låter spännande 🙂
Kram
Helen
Det måste jag prova!