Att ge tankarna lite tid

0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Idag, efter att ha jobbat tio dagar i sträck, har jag gett mina tankar lite tid. Under solen, bakom mina solglasögon …

Ni vet när allt går i 120, du vet knappt vad klockan är, än mindre om du ätit lunch. Precis så har den sista tiden varit. Allt runtomkring mig har blivit drabbat.

Jag hinner inte umgås med mina kära, hinner knappt ringa mina föräldrar och än mindre, som gör mest ont, träffa mina barn! Men igår kväll var min lilla skatt hit och åt lite middag innan han skulle sätta sig i bilen i 16 timmar ner till Tyskland! Där rök min nattsömn 🙂

Ni har säkert sen tidigare förstått att jag sällan sitter still och tycker om att jobba, men ibland blir det för mycket även för mig. Idag har jag försökt samla ihop mig själv och mina tankar. Startade dagen med ett träningspass på SATS. Eftermiddagen har jag legat i solstolen, alldeles för mig själv, ömsom sovit ömsom låtit tankarna springa iväg… Frågan är bara vart dom springer?! Jag har ingen aning, jag hänger inte med själv. I ena stunden är mage, hjärna och hjärta helt med och överens, medan dom i nästa stund springer helt åt olika håll och jag står kvar i mitten och vet inte åt vilket håll jag ska springa.

Ibland önskade jag att någon kunde ta mig i handen och bara säga: – Helen, kom med här, följ mig, jag visar vägen….

Men eftersom det inte hänt på mina nästan 50 år i livet så fortsätter jag ge tid åt mina tankar och fortsätter hoppas på att någon kommer och tar min hand 🙂

Ibland känner jag mig som Nalle Puh ..

Medan jag väntar på det så börjar jag med middagen 🙂  Ikväll blir det lax!

Ha en fin kväll allesammans!

Kram

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

0 thoughts on “Att ge tankarna lite tid

  1. Ojojoj låter inte bra! Var rädd om dig!! du som var på god väg att köra slut på dig. Hoppas du unnar dig mera vila i solstolen. Många kramar!! <3

  2. Säger detsamma. Oj oj oj. Försök ta det lite lugnt. Annars hinner du aldrig möta någon som tar din hand. Stor varm kraaaam Inger

  3. Lita på magkänslan och låt ingen annan styra dig, du vet bäst vad som är bra för dig! Jag kommer förbi butiken och hälsar på dig när jag är i Stockholm.

  4. Oj, saaaaakta ned!! Det är bra att du ändå är medveten och har funderingar på hur du just nu lever! Själv tryckte jag undan de tankarna tills det tog totalstopp. Men jag var yngre då. Ta hand om dig
    Kram Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »