0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Idag tipsar jag om 3 boktips!
Även den här gången är det pocketböcker som Bladh by Bladh precis har kommit ut med.

 Gangsterprinsessan

Baserad på en sann historia – Gangsterprinsessan får vi ta del av en värld som är okänd och dold för de flesta: under ytan, dysfunktionell och kriminell. Skildrar med skarpa konturer en ung, svensk kvinna från Göteborg, hennes uppväxt och utsatthet, men också om en längtan efter att bli sedd, älskad och bekräftad.

Har börjat läst den och är helt fast, så tragiskt, en sån fruktansvärd uppväxt ett barn kan ha!

Ett riktigt bra boktips!

De som skall dö

Det börjar enkelt. En kvinnas döda kropp. Ett hamninlopp. Det exklusiva bostadsområdet Västra Hamnen. Det som sker i skydd av mörkret. Den som ägs. Den som äger. Och döden som plockar oss, en efter en.

Sängkammartjuven

Den tredje fristående delen om Suss liv, en kvinna som fortfarande är lika sammansatt, lika stark och sårbar som i de båda första böckerna, En spricka i kristallen och Stäpplöperskan, men som har lärt sig att hon kan resa sig och sätta hårt mot hårt när det gäller.

Och det är ju inte helt fel att ha något gott att knapra på när man läser en bra bok 🙂

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

0 thoughts on “Veckans 3 boktips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »