0 0
Read Time:45 Second
BOKTIPSET 

Om ni precis som jag tycker om inredning ska ni verkligen köpa den här boken och drömma er bort, eller varför inte göra verklighet av era drömmar….
Kostar 322 kr på Adlibris bokshop
Finns att beställa Här
Ett bra julklappstips till den inredningstokige 😉
KÖKS projektet

Det är hela havet stormar i köket just nu, flyttar om allt och lite till, är inne i en förvirrad period tror jag, får inte ordning på någonting och tycker inte att nåt passar någonstans.
Men nu fick det bli en liten kryddhörna av mosaikbrickan från Hay.
STRING projektet
Ytterligare ett projekt som ändras och flyttas om, vet inte hur många gånger den har plockats om sen jag satte upp den, och den är inte färdig nu heller, men tänkte att ni i alla fall få se den på plats 😉

Många projekt finns det men nu är det mysdags med fina skatten <3
Sköt om er raringar!
KRAMIZ

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

9 thoughts on “ATT INREDA

  1. Jag tycker du har jättefint. Skulle gärna ha alla dina saker här hemma. Boken ska jag nog önska mig i julklapp. Bricka skulle jag också gärna ha här hemma. Här har vi kollat på Solsidan och snart blir det Bron. Ha en mysig Söndagskväll.
    Kram Helena

  2. hej!
    Tack för titten….hur hittade du till min blogg???…………ser att du gillar mode….det gör jag också, men tycker inte det är roligt att vara med på bild ;)))…….jag har tusen åsikter om hur jag ser ser ut på bild ;)))…..känner mej inte bekväm….bara ibland när bilden blir bra, haha…..
    Kram bia

  3. Alltså så fint. Du ska bara glad att ni fått så fint som du har. Hemma hos oss är det kaos fortfarande. Får inte ordning på nåt. Måste kolla in boken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »