Snart är det semester…..

0 0
Read Time:2 Minute, 7 Second

Nedräkningen har börjat!

Hur härlig är inte vår sommar i år?! Och som det ser ut just nu kommer även jag att få njuta av sommarvärmen när jag går på semester!! Och den är snart här! Jag räknar ned dagarna och hoppas på att vara fullt frisk tills jag ska få njuta av sol och drinkar. Min semester i år är halvplanerad och halvoplanerad om man kan säga så och därför funderar jag lite på vad jag kan fylla den tomma tiden med 🙂

Vad har ni hittat på under er semester? Har ni stannat i vackra sommar-Sverige och njutit av vår fantastiska värme eller har ni packat resväskan och fyllt den av härliga semesterminnen? Det som gör mig lite extra glad är våra oändliga valmöjligheter vi har i dag! Vad sägs om en liten weekend-resa? Fantasin bara flödar just nu och det är väl just semesterhjärnan som har kopplats på i förväg!

 

En resa till Mallorca?

 

Jag har alltid älskat sol och det bästa med Europa är att vi inte behöver åka så långt för att få en garanterad boost med D-vitamin. Har ni varit på Mallorca med Ving någon gång? Just nu ser väderprognosen helt underbar ut på semesterön med 29 grader på dagarna och 19 grader på kvällarna. Perfekt om man vill doppa sig i det klarblå vattnet om dagarna för att sedan kunna dra på sig en snyggt avkopplande outfit och njuta av en avkopplande drink i kvällsvärmen.

Tänk att få äta tapas varje dag, besöka vackra olivlundar, ta svalkande dopp i havet och bara dra fötterna genom sanden på de långa stränderna om dagarna. Jag ser det här som ett minst sagt romantiskt resmål! Och lite romantik har ingen dött av… Minns ni hur upp över öronen kär jag blev i Köpenhamn? Just denna känsla vill jag locka tillbaka, men på en ny och spännande plats. Lite som att springa efter förälskelser i tonåren igen 🙂 Hur härligt låter inte det? Att snarare flyga med Ving.se efter förälskelser?

 

En bekväm förälskelse

Bekvämlighet är inget man får serverat varje dag, men jag älskar när det ingår! Och en del researrangörer ser till att du får det bästa hotellet som passar just dig och ger dig tips på dagsturer att göra när du är borta. Bekvämlighet och allt en solig semester bör innehålla med kultur, sol och bad. Kan det bli bättre? Mallorca kallar kanske trots allt – vad säger ni? Hur ser er drömsemester ut och har ni några tips på mitt kanske kommande semesterparadis?

Njuuut nu av värmen!

Kram

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Rekommenderade artiklar

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »