Sommar är för mig utflyktstider!

Har ni några bra tips på utflykter så skriv till mig!! Jag vill ha hur mycket tips som helst 🙂
Älskar utflykter!

Ikväll tänkte jag ge Er ett tips på ett utflyktsmål i Roslagen. Nämligen Furusunds Värdshus.
Ligger precis vid vattnet och dit kan man ta sig med både egen båt och bil. Hit krävs ingen färja.

På Furusunds Värdshus kan ni boka boende och bo över, äta goda middagar, ta en lunch eller bara ett glas i Spritbon.

Vill man så kan man även boka ett Spa paket. Precis nere vid vattnet finns det bastu och Jacuzzi.
Jag har själv aldrig bott här men efter att ha sett hur fint och charmigt det var så kommer jag att boka in ett boende här, gärna under sommaren 🙂

Den här utflykten kan jag inte klaga på 🙂

Ha nu en fin tisdagskväll!

Kram

 

Vitaestilo
vitaestilo@gmail.com

0 tankar om “Gör en utflykt och ta ett glas champagne vid Spritbon”

  1. Å så härligt och så fin du är! Roligt att ha så mycket utflyktsställen,kan ju bara tipsa om ställen här efter Hälsingekusten och det är ju inte så nära för dig. Ha det gott!!

  2. Det ser ju superfint ut pinglan! Jag har massor av utflyktstips, Göevälns slott är hur mysigt som helst de har mat som är att dö för och läget är utmärkt precis vid vattnet, Bomans hotell i Trosa är också helt outstanding med sina lyxigt inredda rum o uppträdande i trädgården, Gripsholms Värdshus som har gamla anor, faktiskt Sveriges äldsta värdshus här bor man i vackert renoverade rum o äter kungligt gott med utsikt över Gripsholms slott, Mauritzbergs slottshotell som ligger i ben Östgötska skärgården här kan man gå en golfrunda eller bara bli ompysslad med god mat i de vackra omgivningarna, på Dufweholms herrgård äter du väldans gott o njuter av livets goda i deras lilla spa med badtunna eller jacuzzi el kanske några välgörande behandlingar, detta ligger i utkanten av Katrineholm, Nösunds Havshotell stoltserar med badpaviljong efter gammal stil, de har även en av de snaskigaste eftermiddagsfikat jag smakat o väldans stort utbud på Cava o viner i Restaurangen, ja listan kan göras huuur lång som helst, vill dubbla lite längre då är nog Hooks herrgård/ spa ett av de bättre jag varit på det ligger nära Jönköping, Mössebergs gamla kurhotell ligger utsökt vackert och spadelen är nyrenoverad med väldigt serviceminded personal som ser till att man mår gott o får det man önskar, det finns en liten konstgjord sjö uppe på berget som man kan gå till för ett skönt dopp med en vansinnigt vacker utsikt över omgivningarna, vill du spaa billigt men ändå med god standard så åk till Sunlight hotel i Nyköping, där bor du i fina rum med kyld Cava o choklad på rummet, afternoon Tea på Lördagen o inträde på spa med massage i 30 minuter o en liten tygpåse med spaprodukter, välkomstdrink o 3 rätters på kvällen o frukost ingår allt detta stramt under 2 tusingen dit har jag åkt flera gånger när jag suktar efter lite ompyssling / lyx/ glamour fast plånboken inte tillåtit så stora utsvävningar. J hotell vid Nacka strand brukar jag o kompisen bo när vi är medvind tjejmilen, vi tar deras weekendpaket med eftermiddagsfika, Cava o 3 rätters i Strandrestaurangen o supergod frulle på morgonen, man kan även boka till spabehandlingar på Njuta spa som ligger stramt bredvid ( det är i ny regi nu så jag vet inte hur det fungerar nu, men väldans skönt med massage i stela muskler efter tjejmilen) ja jag har mängder mera just Spa/ Slott /Herrgårdar sådant bara älskar jag, Sundbyholms Slott har jag varit 2 gånger, det ligger utsökt vackert o har underbar mat både i slottet o i hamnrestaurangen men tyvärr har städningen av rummen varit under all kritik båda gångerna, väldans synd för annars är det en pärla. Prova något av dessa framöver o skriv gärna vad du tyckte. Lyx o Flärd är varje kvinna värd!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *